Blogg

Följ oss och vad som händer på Alufront! Vi gillar när det händer mycket och vi gillar att ni kommer och besöker oss i Sävedalen. Här lägger vi upp vad som är aktuellt just nu. Det kan vara sådant som gäller oss på Alufront eller spännande händelser ute på våra projekt.​

Vi arbetar främst i Västra Götaland och du har säkert sett några av våra arbetsbilar på stan eller i ditt bostadsområde. Här får du ytterligare inblick i vårt företag, vårt arbete och våra uppdrag.

Entréparti i Sannegården.

Typ:Flerbostadshus Av: Datum:

Nytt entréparti i Sannegården.   Trevlig helg önskar vi på Alufront!

produktgrupper:

Tack Sävehofs Partnergolf

Av: Datum:

Tack alla fantastiska 18 lag som deltog på Sävehofs Partnergolf 2018 idag. Alufront var på plats som stolt sponsor på hål nummer två och delade ut vatten samt näringsrik kost. Grattis till vinnaren av ”närmast flagg” och alla andra vinnare denna fantastiska golfdag.

Glasning i Sävedalen

Typ:Affärsfastigheter Av: Datum:

Spännande glasning av glastak i Sävedalen

produktgrupper:

Nervös lossning av stor isolerruta

Typ:Privatboende Av: Datum:

Nervös lossning av stor isolerruta (6000*2700mm) med varmt glas från CL specialglas, skall monteras in i ett villaprojekt. Många spännande projekt på gång!

Vineriet i slakthusområdet, Gamlestaden

Typ:Affärsfastigheter Av: Datum:

Bra kämpat alla som sprang Göteborgsvarvet och hoppas att resterande njutit av det fantastiska vädret! Nu börjar det närma sig slutet på ett väldigt fint projekt, Vineriet i slakthusområdet, Gamlestaden. Ha en bra vecka!

produktgrupper:

Glasning

Typ:Privatboende Av: Datum:

Glasning av stora glas i skjutpartier på ett villaprojekt.

Projekt Gullmarsstrand

Typ:Affärsfastigheter Av: Datum:

Projekt Gullmarsstrand, Fiskebäckskil där vi har levererat och monterat glaspartier från Schuco som Wingårdhs har ritat. Riktigt kul att se hur fint det blev när allt är klart, tack Lars, Pär och Berth Nilsson för ett gott samarbete  

produktgrupper:

Stafett i Slottsskogen

Av: Datum:

Underbar eftermiddag i solen med stafett i Slottskogen. Lag Alufront tog en stark 245e plats av 600 anmälda lag, bra kämpat!  

En vanlig dag ute i fältet.

Typ:Privatboende Av: Datum:

Vår starka personal lossar och gör redo stort glasparti för montering i burspråk.

Stolt sponsor

Av: Datum:

Vi är en stolt sponsor som i morgon hejar på Sävehofs damer i Semifinalen i Scandinavium!