Blogg

Följ oss och vad som händer på Alufront! Vi gillar när det händer mycket och vi gillar att ni kommer och besöker oss i Sävedalen. Här lägger vi upp vad som är aktuellt just nu. Det kan vara sådant som gäller oss på Alufront eller spännande händelser ute på våra projekt.​

Vi arbetar främst i Västra Götaland och du har säkert sett några av våra arbetsbilar på stan eller i ditt bostadsområde. Här får du ytterligare inblick i vårt företag, vårt arbete och våra uppdrag.

Designa din egen ytterdörr

Av: Datum:

Underhållsfri ytterdörr! ​Med Adecos vackra aluminiumfyllningar skapar du din egen ytterdörr. Välj själv hur din ytterdörr ska se ut med design och kulör.

produktgrupper:

Släpp in ljuset med prisvärd lyft-skjutdörr

Av: Datum:

Skapa stora förändringar i ditt hus. Stilrent och läckert. Skjutdörren kan konstrueras i valfritt antal bågar med storlekar upp till 3000x3000mm och olika kulörer på in- och utsida.

produktgrupper:

Höstens öppet hus!

Av: Datum:

I oktober hade vi över 130 besökare på öppet hus med Schücos rullande showroom. Vilken härlig dag med så många kunder, leverantörer, kollegor och vänner som även fick smaka Oves gatuköks streetfood och fina Alufrontkaka bakad av Cederleufs&Svenheimer.

Tack alla som tog sig tid att komma till oss!

Diplomerade dörrmästare!

Av: Datum:

​Nu har vi fullföljt krav och utbildningar och kan stolt presentera oss som Glasbranschföreningens Diplomerade Dörrmästare.

Dags för frukostmöte med nyheter från Schüco

Av: Datum:

​I morse hade vi frukostbeskök av pigga och nyfikna arkitekter, som intresserat lyssnade på information från Schüco om vad som presenterades på BAU mässan i München i januari.

GBF representant gör sin röst hörd

Av: Datum:

​Thomas besöker Riksdagen tillsammans med Svenskt näringsliv och SME kommittén. De träffade riksdagsledamöter och diskuterade näringslivsfrågor. Viktigt att få chans att lyfta Glasbranschens verklighet till politikerna i Riksdagen.

Fönster och lyft-skjutdörrar

Typ:Privatboende Av: Datum:

​Nybyggnation i Göteborg med Schüco fönster AWS70 och Schüco lyft-skjutdörr ASS 70.

produktgrupper:

Tack för allt Lennart!

Av: Datum:

​Efter 58 år i branschen så har Lennart gått i pension. Vi är så glada över att haft honom som kollega i alla år. Det är många fönster, dörrar, profiler och isolersteg som passerat hans händer.
Tusen tack Lennart för din tid på Alufront!

Lennart vår varm korv boogie-woogie man!

Av: Datum:

​Självklart är det ölkorv, öl, Jäger och jordnötter till kära Lennart.