Hallå där, Anders Sörling, ny projektledare/säljare och delägare på Alufront

Typ:Just nu i fokus Av: Datum:

Varmt välkommen! Berätta, vem är du?

Jag bor i Sätila, som ligger mellan Göteborg och Borås, med min familj. Jag har en underbar fru och två härliga barn på 11 och 12 år. Fritiden går bland annat åt till umgänge med familj, träffa vänner och träning i form av löpning, cykling och crossfit.

 

Vad har du arbetat med innan?

Jag har arbetat inom olika branscher och kommer närmast från byggsektorn där jag drev en fabrik inom Skanska-koncernen som tillverkar betongpålar. Åren innan dess var jag kvalitets- och utvecklingschef för Boråstapeter. Många lärorika och utmanande år.

Nu känns det fantastiskt att vara på plats på Alufront och kunna kombinera mina erfarenheter inom konsumentprodukter och byggbranschen genom att hjälpa kunder att skapa hus som blir hem. 

 

Vad kommer du att jobba med?

Allt som gäller försäljning och projektledning, högt och lågt. Efterfrågan är stor på att få vår hjälp till både nybyggnationer och renoveringar, så det är ett fantastiskt läge vi befinner oss i. Så förutom att fokusera på försäljningen så kommer jag även att driva projekten från idé till färdig leverans. 

 

Så, hur har den första tiden sett ut?

Jag har fått ett varmt välkomnande och det har känts bra att komma direkt in i verkligheten här på Alufront. Jag har arbetat mycket tillsammans med Thomas som introducerat mig för kunder, leverantörer och samarbetspartners. Det är förstås mycket att gå igenom kring rutiner och arbetssätt men saker och ting börjar falla på plats mer och mer. Jag har också hunnit vara ute hos kunder och börjat räkna på möjliga projekt, träffat några leverantörer och sett hur montage går till.  

 

Än en gång – varmt välkommen!