Hallå där Göran, ny montör hos oss

Typ:Okategoriserade Av: Datum:

Varmt välkommen! Berätta, vem är du?
Jag heter Göran Eriksson och bor i Västra Bodarna norr om Göteborg tillsammans med min sambo.
Vad har du arbetat med innan du kom till oss?
Jag har arbetat som snickare och på verkstad innan jag kom in i glasbranschen för nästa exakt 20 år sedan. Närmast kommer jag från en glasfirma där vi framför allt arbetade med montage på stora byggen.
Du har nu jobbat din första vecka – hur har den sett ut?
Den har varit fin med härligt vårväder. Jag har åkt runt på olika jobb tillsammans med de andra. Jag har inte arbetat så mycket med montage hos privatpersoner innan, men hantverket är detsamma oavsett jobb. Ser fram mot att få arbeta med olika typer av uppdrag och lära känna Alufronts kunder.
Än en gång – varmt välkommen!