Hej Alen, ny montör och montageledare hos oss 

Typ:Okategoriserade Av: Datum:

 

> Varmt välkommen till Alufront! Berätta, vem är du?
Tack! Jag bor i Mölndal och är 33 år gammal. Har jobbat inom branschen i 13 år så jag har hunnit med att göra en hel del. 

 

> Om du skulle beskriva dig själv med tre ord – vad skulle det bli?
Driven, glad och lösningsorienterad.

> Vad har du arbetat med innan du kom till oss?
Jag började att jobba med tillverkning där jag kapade och bearbetade profiler för Schüco. Sedan gick jag vidare och monterade och blev efter ett tag montageledare. Jag har också jobbat som projektledare.  

 

> Du har nu arbetet din första vecka – hur har den sett ut?
Den har varit fantsikt bra och det har varit roligt att komma in i gänget. Även om jag känner igen mycket i själva arbetet så är det alltid en del nytt att lära kring hur ett företag arbetar. Jag ser fram mot att komma in mer i arbetet genom att lära mig från de nya kollegorna och också se vad jag kan bidra med. 

 

Än en gång – varmt välkommen!