Villa Mölnlycke

Typ:Nya projekt Av: Datum:

Äntligen är vi tillbaka på kontor och produktion. Hoppas att ni haft en härlig ledighet! Vi tänkte börja 2020 med att presentera Villa Mölnlycke, ett projekt som vi sparat länge på! Hoppas att ni gillar det ?

 

Arkitekt: Josefine Kastberg (arbetade tidigare på Wingårds arkitekter i Göteborg)
Fotograf: Magnus Östh
Schüco Premium Partner: Alufront

Schücoprodukter: ASS 50, AWS 70.HI, AWS 70 BS.HI, ADS 70 HD, takfönster FW 50+

  • Tittade efter Schüco partner i Göteborg. Hittade Alufront som de hade många diskussioner med om vad som var möjligt. Fick mycket hjälp av dem. Nöjd med servicen och leveranserna från Alufront.
    Nu har familjen bott in sig, skjutdörrarna är perfekta. Känns som att sitta ute fast man är inne. Om det är varmt inne går det snabbt att vädra ut värmen. Utomhuskänsla!
  • Materialval som ska stå sig länge ”vill inte göra något mer på huset så länge de lever”. Vill inte behöva byta golv eller fönster efter 10-15 år.
  • Ville ha stora skjutpartier som är lättmanövrerade (har barn). Gillar de extra detaljerna som fönster med vädringsläge, avgörande för valet av leverantör. Tyckte att det var skönt att det inte var för många val vad gäller ex. handtag. Gick på det massiva, standard, det som är Schücos signum. Så lättmanövrerat att till och med barnen kan öppna/stänga utan problem.