Villa Vista

Typ:Okategoriserade Av: Datum:

Det har blivit dags att presentera ännu ett av våra makalösa projekt! Denna otroligt fina villa är ritad av Stefan Rupert, Inobi arkitekter. Ett drömboende nära havet som har allt du kan tänka dig..

Villa Vista

”En slingrig väg leder upp till krönet av en kulle där en familj med tre vuxna barn har uppfört sitt drömresidens. Med utsikt över hav och ängar, en pool att svalka sig i varma sommardagar och en egen bastubyggnad att värma sig i när höstkylan kommer krypande, njuter de av stillheten för att hämta kraft.

Arkitekten Stefan Ruperts uppdrag var att skapa ett varmt och tyst hem, ett andrum och en samlingsplats för en familj i ständig rörelse med hektiska scheman som avlöser varandra och unga vuxna som utforskar världen långt hemifrån. För att få ut maximalt av tiden tillsammans önskades ett så underhållsfritt boende som möjligt. I ett utsatt läge som på västkusten, där sol, salt och kraftiga vindar sliter hårt på materialen, var det därför viktigt för Stefan att finna produkter som både klarar det tuffa klimatet över tid och håller den höga designgrad beställaren förväntade sig. Resultatet föll familjen i smaken och idag njuter de av livet i sin vackra villa. Tystnaden är påtaglig, de smakfullt inreda rummen harmonierar med den fantastiska utsikten och den enkla skötseln ger tid för både frånvaro men framför allt samvaro.”

Det var en ära att få utföra detta jobb. Tack för förtroendet!

——————
Familj: 2 vuxna, 3 barn på väg att flyga ut

Byggår: 2013

Arkitekt: Stefan Rupert, Inobi arkitekter

Schücoprodukter: dörrar ADS 70.HI, skjutdörrar ASS 50, fönster AWS 70.HI och AWS 70 BS.HI.

Övrigt: varma glas för att undvika kallras (ett viktigt krav från beställaren), ytbehandling sablé.

Schüco Premium Partner: Alufront
——————
@alufrontab @shueco_sverige #glass #architecture #interiordesign#design #home#house #project