Skip to content

Så här jobbar vi

Schuco aluminiumfönster aluminiumdörr Västkusten Göteborg glasräcke montage skjutdörrar vikdörrar glasfasad vinterträdgård poolhus uterum

MÅTTANPASSAT I GLAS OCH ALUMINIUM

Kunskap om produkten och hantverk, engagemang för dig som kund och stolthet för det vi levererar. Det är grunden i allt vi gör. Vi är med dig hela vägen från planering till leverans.

Så här arbetar vi för att skapa unika lösningar utifrån just dina önskemål och behov.

Välkommen att kontakta oss!

Vi älskar att hjälpa dig som kund att skapa unika lösningar utifrån dina tankar och idéer. 

från idé till färdigt resultat

1

Vid vår första kontakt, oavsett om det är via telefon eller ett personligt möte, berättar du om vad du vill ha hjälp med. För oss räcker det med en enkel skiss, foton eller enbart tankar och idéer. Ju tidigare vi kommer in i arbetet desto mer unika lösningar kan vi ta fram. 

2

Tillsammans arbetar vi fram val av profiler, isoleringsgrad, konstruktion, kulör och glas för bästa lösning. Vi skickar en offert till dig, vanligtvis inom en vecka. Självklart har du möjlighet att justera detaljer innan du bestämmer dig. 

3

När du godkänt offerten beställer vi materialet och tillbehör, förutom glas. För att veta hur stora glas som ska beställas behöver vi ta exakta mått. Vi kommer vanligtvis till dig någon vecka efter att du lagt beställningen för att mäta på plats. Ordinarie tid från beställning till leverans är 10 veckor.

4

Vi återkommer normalt inom några veckor efter din beställning med besked om när montaget kan börja. Vi har helst löpande dialog med byggaren om tekniska detaljer och montaget, för att arbetet ska gå så smidigt som möjligt.

5

Under tiden som vi väntar på materialet planerar vi för montaget. Vi monterar alla aluminiumpartier först innan vi kommer till glasningsmomentet. För mindre montage sätts profiler och glas på samma dag.

Boka ett besök i vårt showroom

Varmt välkommen att boka ett möte med oss i vårt showroom med aluminum- och glasprodukter. Här hittar du fönster, dörrar, glasräcken, och vik- och skjutpartier. Ta chansen att känna på produkter från Schüco och från ett urval av våra övriga leverantörer, samtidigt som vi guidar dig kring dina behov och önskemål.

Boka ditt besök genom att ringa oss på
031-26 22 10 eller mejla till info@alufront.se. Välkommen!