Villa Hjuvik

Utanför Torslanda hittar du villa Hjuvik, en boendedröm utöver det vanliga. Det tog tre år att hitta rätt hus för tomten som är väldigt speciell och utmanande. Familjen inhämtade flera förslag från olika husbyggare utan att hitta vad de sökte. Det var först när de fick se projekt av arkitekt Andreas Lyckefors som bitarna föll på plats. De anlitade Andreas och idag njuter de av livet i sin fina villa.
.
”Det var viktigt för oss att ta vara på läget med den fina havsutsikten. Trots tomtens utmaningar fick vi ut mer än väntat av slutresultatet”, Peter Modéer, husägare.
.

Arkitekt: Andreas Lyckefors
Byggår: 2015
Schücoprodukter: fönster (AWS 70 BS.HI & AWS 70.HI), dörrar (ADS 70 HD), skjutdörrar (ASS 50 & ASS 70.HI) samt glastak (FW 50)
Levererat av Schüco Premium Partner @alufrontab

Projektledare:

produktgrupper:

Så hjälper vi dig

Hur väljer jag rätt produkt? Vad gör jag om jag inte har färdiga ritningar?

Vi hjälper dig gärna! Boka en tid och besök oss i vår utställning på Industrivägen 21 i Sävedalen.​

Kontakt

För oss räcker det med en enkel skiss, foton eller enbart tankar och idéer. Förklara för oss vad du önskar. Ring eller maila och boka en tid så finns vi på plats för dig.

Design & Planering

​Tillsammans med kund, arkitekt och byggare arbetar vi fram val av profiler, isoleringsgrad, konstruktion, kulör och glas för bästa lösning. Vi tar hand om måttning på plats hos dig.

Produktion

Profilerna levereras från Tyskland men tillverkas i Sverige genom kapning, bearbetning och montering av skickliga hantverkare. Tysk kvalitet möter svenskt hantverk.
Det tar ca 10 veckor från order till leverans.

Leverans

Du väljer om du vill ha hjälp med montering, enbart leverans eller att hämta själv hos oss.

Kontakta oss

Alufront AB

Industrivägen 21, 433 02 Sävedalen

TEL
031-262210
MAIL
info@alufront.se
FAX
031-267429
ÖPPETIDER

Mån-To 07.00-16.30
Fre 07.00-13.30

miljodiplom
schueco-kvalitet
gbf_logo
afp17-transparent